Actueel

Wij zijn al 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van detacheren van ICT, Informatiemanagement, en BI professionals. Ons doel is om klanten te ontzorgen en continuïteit te bieden in deze tijd waarin IT en informatie continu aan verandering onderhevig zijn. Als kennispartner bewegen we hier voortdurend in mee. Onze club bestaat uit ruim 100 professionals en we hebben een landelijke dekking. Lees hier het laatste nieuws van BI-Profile!

Profile Groep Event November 2022

Ons 2e Profile Groep Event van 2022 zit er weer op.  Samen met onze Freelance Profile Community deelden we de ontwikkelingen in ons mooie vakgebied. Daarnaast was er ook tijd voor een hapje, drankje en te netwerken en werd er fanatiek meegedaan aan een voetbaltoernooi. Wij zijn trots op ons fantastische team van IT-Profile B.V., IM-Profile B.V. en BI-Profile B.V. en alle zelfstandige professionals die zich dagelijks met zoveel bevlogenheid inzetten bij onze opdrachtgevers!

Volop opdrachten voor Data-analisten, Data-engineers of Data-scientists

In 2030 is 1 op de 10 werknemers werkzaam in de IT… maar waar vinden we ze?

De generaties X en Y (1960-1980 en 1981- 2000) hebben een enorme opmars van technologische ontwikkelingen meegemaakt. Pas in de jaren 90 raakten deze X- en Y generatie bekend met email en internet. De generatie Z (2001-2012) weet eigenlijk niet beter dan dat het heel normaal is om met een smartphone rond te lopen, spraak gestuurde apparaten te bedienen en met artificial intelligence tal van toepassingen te gebruiken.

Ben Rentinck aangesteld als directeur voor BI-Profile BV

Ben Rentinck is aangesteld als directeur om BI-Profile BV te ontwikkelen. Met al 25-jaar trackrecord in de detacheringswereld in diverse disciplines, heeft Ben veel ervaring met het opzetten van nieuwe bedrijfsactiviteiten.

Samenwerking Brainport Development en Profile Groep

Brainport Development en de Profile Groep zijn onlangs een samenwerking aangegaan om krachten te bundelen om zij-instromers de kans te geven op een baan in de IT.

Terugblik op inspiratiesessie functioneelbeheer voor leidinggevenden

In samenwerking met Daniel Brouwer organiseerden wij op 21 april j.l. een inspiratiesessie voor leidinggevenden van functioneel beheer afdelingen. In een sportieve en energievolle omgeving, het Philips Stadion, zochten we met elkaar de verbinding en de discussie. De 16 deelnemende organisaties kwamen uit de publieke sector, een mooie mix tussen zorg, overheid en onderwijs.