Actueel

Wij zijn al 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van detacheren van ICT, Informatiemanagement, en BI professionals. Ons doel is om klanten te ontzorgen en continuïteit te bieden in deze tijd waarin IT en informatie continu aan verandering onderhevig zijn. Als kennispartner bewegen we hier voortdurend in mee. Onze club bestaat uit ruim 100 professionals en we hebben een landelijke dekking. Lees hier het laatste nieuws van BI-Profile!

6 maart 2023

BI-Profile verzilvert NEN-4400-1 certificering (Stichting Normering Arbeid)

Met het certificaat NEN 4400-1 kan aan opdrachtgevers de zekerheid worden gegeven dat BI-Profile aan alle fiscale verplichten voldoet en dat risico’s aangaande inleners- en ketenaansprakelijkheid uitgesloten worden. Met de certificering van IM-Profile en BI-Profile zijn alle bedrijven onder de Profile Groep NEN 4400-1 gecertificeerd.
4 september 2023

Data Quickscan

Anno 2023 leven we in een data gedreven wereld. Heel veel organisaties beschikken over waardevolle data, echter deze wordt vaak onvoldoende of zelfs niet benut. De urgentie is groot. Het is niet de vraag óf u hiermee aan de slag moet gaan, maar wanneer. Hiervoor heeft BI-Profile de Data Quick Scan ontwikkeld.
7 juni 2023

De kracht van data in duurzaamheidsrapportages; ESG rapportering

Het belang van inzicht in financiële kengetallen en KPI’s is niet nieuw. Maar hoe staat het met inzicht in duurzaamheidsrapportages van uw organisatie? Al een aantal jaren wordt er gesproken over de verplichte ESG-rapportering. Wat is ESG? Wat houdt het in? Welke rol speelt data hierin en waarom is het zo belangrijk om dit juist nu op de agenda te zetten?
9 november 2022

Profile Groep Event November 2022

Ons 2e Profile Groep Event van 2022 zit er weer op.  Samen met onze Freelance Profile Community deelden we de ontwikkelingen in ons mooie vakgebied. Daarnaast was er ook tijd voor een hapje, drankje en te netwerken en werd er fanatiek meegedaan aan een voetbaltoernooi. Wij zijn trots op ons fantastische team van IT-Profile B.V., IM-Profile B.V. en BI-Profile B.V. en alle zelfstandige professionals die zich dagelijks met zoveel bevlogenheid inzetten bij onze opdrachtgevers!
31 oktober 2022

Volop opdrachten voor Data-analisten, Data-engineers of Data-scientists

Cyberspionage signaleren. Terroristische dreigingen onderscheppen. Klimaatonderzoek ondersteunen. Of met digitaal forensisch onderzoek misdrijven oplossen. Werk je als data-analist, data-engineer of data-scientist bij de Overheid, dan heb je een belangrijke taak en kunnen we je via BI-Profile helpen aan deze uitdagende opdrachten. En krijg je de kans om volop te innoveren met big data, rekenmodellen, slimme algoritmes en geavanceerde tools.
19 oktober 2022

In 2030 is 1 op de 10 werknemers werkzaam in de IT… maar waar vinden we ze?

De generaties X en Y (1960-1980 en 1981- 2000) hebben een enorme opmars van technologische ontwikkelingen meegemaakt. Pas in de jaren 90 raakten deze X- en Y generatie bekend met email en internet. De generatie Z (2001-2012) weet eigenlijk niet beter dan dat het heel normaal is om met een smartphone rond te lopen, spraak gestuurde apparaten te bedienen en met artificial intelligence tal van toepassingen te gebruiken.
5 augustus 2022

Samenwerking Brainport Development en Profile Groep

Brainport Development en de Profile Groep zijn onlangs een samenwerking aangegaan om krachten te bundelen om zij-instromers de kans te geven op een baan in de IT.
12 mei 2022

Terugblik op inspiratiesessie functioneelbeheer voor leidinggevenden

In samenwerking met Daniel Brouwer organiseerden wij op 21 april j.l. een inspiratiesessie voor leidinggevenden van functioneel beheer afdelingen. In een sportieve en energievolle omgeving, het Philips Stadion, zochten we met elkaar de verbinding en de discussie. De 16 deelnemende organisaties kwamen uit de publieke sector, een mooie mix tussen zorg, overheid en onderwijs.