Wij zijn BI-Profile

BI-Profile ontzorgt organisaties die tijdelijke behoefte hebben aan ondersteuning aan professionals op het gebied van Business Intelligence en Data Analyse. Door de toenemende digitalisering is de waarde van data voor organisaties van cruciaal belang. Data gedreven business door de inzet van BI en data analyse is voor organisaties noodzakelijk om sneller en beter te anticiperen op de veranderingen in onze dynamische markt! Hier zorgen onze professionals voor!

Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA

Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat! Een échte BI-Profiler wordt ook door onze klanten meteen herkent en erkent! Wil jij ook aan de slag met een opdracht die past bij jouw ambitie? Waar gekeken wordt naar jou als persoon en je niet behandeld wordt als personeelsnummer? Dan ga jij je bij ons zeker thuis voelen!

Vind de beste professional voor jouw organisatie

BI-Profile in een notendop: samen met 80 ambitieuze talenten en een flexibele schil van ruim 3.000 professionals vormen wij samen met IT-Profile en IM-Profile de Profile Groep! Vanuit ons kantoor in Veldhoven houden wij ons al sinds 1995 dagelijks bezig met het samenbrengen van de juiste expertise op de juiste plek door inzet van onze professionals. Snel schakelen, directe communicatie, maar vooral kwaliteit. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Onze opdrachtgevers