PETER

Business Analist / BI Specialist

  • Brabant
  • Per direct

Business analist/ BI specialist

Met ruim 20 jaar ervaring weet Peter als geen ander de business requirements op te halen uit de organisatie en in kaart te brengen. Vervolgens zorgt hij ervoor dat de users van de informatiesystemen zo eenvoudig mogelijk de juiste informatie hiervoor kunnen creëren. Zijn doel is om binnen elke organisatie waar hij wordt ingezet hoogkwalitatieve informatie te leveren zodat de organisatie kan groeien door de behaalde efficiencywinsten en verstrekte continuïteit. Met een achtergrond als informatieanalist en business controller waarin hij het Financiële en IT en secretariaat heeft geleid is hij alle proces en informatiewerkzaamheden tegengekomen.

Zijn kwaliteiten zijn analyseren, procesverbetering en informatieprocessen. Samen met zijn Excel expertise en Database SQL kennis is hij in staat om vanuit de business requirements vaak vanuit directie bedrijfsbrede rapportages te maken van willekeurige data die daarvoor niet als standaard werden gepresenteerd. Ook heeft hij meerdere dataconversies meegemaakt waar hij als hoofdverantwoordelijke heeft geacteerd. Door zijn goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden is hij in staat op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau communiceren en schakelen.

Kennisgebieden: Ontwikkeling van Business Intelligence (BI) SQL-modellering, Tableau, Care4, zeer gevorderd/ expert in Excel specialist, Power BI, AP en verschillende ERP systemen.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons