ANNE

BI specialist/ productmanager/ projectmanager

  • Provincie Gelderland
  • Per direct

Bi specialist/ productmanager/ projectmanager

Anne heeft een sterke achtergrond in data en Business Intelligence. Gedurende de loopbaan van Anne heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan in het werken met data en het samenwerken met cross-functionele teams. Dit om digitale oplossingen te creëren, beheren en implementeren.

Anne is zeer bedreven in het verwerken van grote hoeveelheden data en het verkrijgen van waardevolle inzichten door middel van dashboards en analysetools. Haar werkzaamheden omvatten het intensief gebruik van Business Intelligence-tools zoals Power BI, waarbij zij sterke vaardigheden heeft ontwikkeld in het creëren van KPI-gebaseerde dashboards. Dit voor zowel interne als externe projecten.

Daarnaast heeft zij gedurende meer dan twee jaar het expertteam voor dashboarding en datavisualisatie geleid. In deze rol lag haar focus op het vergroten van de kennis, het ontwikkelen van standaarden en het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit binnen de gehele organisatie. Zij is ervan overtuigd dat de juiste voorbereiding van data, effectieve visualisatie en het identificeren van verbetermogelijkheden, gevolgd door gerichte acties, essentieel zijn om een organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Anne’s ervaring met complexe softwareprojecten stelt haar in staat om vraagstukken analytisch te benaderen en een holistische aanpak te hanteren bij het bepalen van prioriteiten en het stellen van realistische doelen. Bij het leveren of implementeren van digitale oplossingen of projecten gelooft zij sterk in nauwe samenwerking met alle betrokken stakeholders.
Een van haar kerncompetenties is haar vermogen om effectieve samenwerking te bevorderen tussen diverse belanghebbenden door goed te luisteren naar hun behoeften en een brug te slaan tussen technische teams, klanten en het management.
Via regelmatige en transparante communicatie zorg zij ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zitten en dat benodigde informatie en resultaten tijdig worden geleverd.
Zij haalt energie uit posities waarbij zij nauw samenwerkt met professionals uit verschillende vakgebieden, omdat zij sterk gelooft in de kracht van diversiteit en het verbinden van mensen.

Daarnaast is zij toegewijd aan continue persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dynamische omgevingen en uitdagingen ziet zij als kansen om zowel individueel als in teamverband te groeien. Zij is snel in staat nieuwe informatie op te nemen, waardoor ze snel kan groeien in nieuwe uitdagingen. Met meerdere jaren ervaring in agile methodieken, waaronder in de rol als scrum master en team lead is zij zeer bekend met de werkwijze en past ze deze aanpak toe in haar werk. Hierdoor ze snel schakelen en inspelen op veranderende behoeften en prioriteiten.

Kennisgebieden: Power BI expert, Azure DevOps gevorderd, Excel gevorderd, UX Design competent, SAP competent, Phyton basis, Certified Safe product owner/ product manager, Prince2.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons