AURORA

Business Intelligence specialist/Data analist

  • Helmond
  • Per direct voor 2 dagen per week

Aurora is een jonge ambitieuze dame die met haar vriend en 2 katten samenwoont in Helmond. Oorspronkelijk woonde ze in Dordrecht maar ze verruilde Zuid-Holland voor het mooie Brabant. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om te bakken & koken en gaat ze graag op reis.

In 2021 behaalde Aurora haar diploma International Business en Languages waarna ze aan de slag ging als Business Intelligence consultant. Omdat ze graag analytisch bezig is en altijd alles tot in detail uitzoekt om tot de juiste oplossing te komen is dit een rol die haar op het lijf geschreven is.

Ze werkt graag samen en is ervan overtuigd dat je samen de beste resultaten realiseert. In een vorige baan  werkte ze mee aan de volledige implementatie van een ERP-systeem. Ze schakelt met collega’s op alle niveaus; op zowel c-level niveau maar ook met de andere consultants en eindgebruikers. Door goed te communiceren en vooral goed te luisteren creëert zij voor zichzelf een goed beeld van alle behoeftes op de verschillende niveaus en kan zij inzichtelijk maken of er met de goede KPI’s wordt gewerkt. Het is voor Aurora geen probleem om de leiding te nemen en zij is uitstekend in staat om te prioriteren. Analyseren en optimaliseren van processen binnen een organisatie vanuit een data perspectief is waar haar hart sneller van gaat kloppen.

Aurora wil zichzelf verder ontwikkelen als Business Intelligence specialist en dagelijks bezig zijn met het analyseren van data, overleggen en samenwerken met verschillende collega’s en klanten, om daarbij verschillende rapportages en dashboards voor (stakeholders binnen) een bedrijf (o.a. app, marketing en finance) én voor externe klanten op te zetten en te onderhouden.

  • Microsoft Power BI
  • Microsoft Dynamics 365 (ERP – CRM)
  • MySQL
  • Afas
  • MS Azure Data
  • MS Power Platform

Talenkennis: 

Nederlands, moedertaal, uitstekend in woord en geschrift
Engels uitstekend, in woord en geschrift
Frans goed, in woord en geschrift

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons